Anies Beauty Shoppe

Jom Klik...

Khamis

TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN....

Assalamualaikum

Toujours Advanced Collagen Shots in the house...

Collagen pilihan ramai...sbb ianya sedap dan berkesan...mudah dimakan... didatangkan dalam bentuk gel dlm sachet yg mudah dibawa ke mana mana...cuma koyak dan sedut ...

Collagen berasaskan buah2an dan ditambah dgn makanan sunnah menjadikan ianya begitu berkhasiat dan berkesan...

Collagen ini diperkayakan dengan ekstrak buah2an iaitu acai berry..apple..lemon... blueberry... strawberry... dan ditambah dgn ekstrak buah delima.. kurma dan madu

Pilihan artis2 di Malaysia kerana mampu membuat kulit jadi halus licin lembab dlm masa beberapa hari saja.. (*kesan bergantung pd individu)...

Sms/whatssapp .. 0192480868

Harga ... Rm199 sekotak ..(Semenanjung)

                 Rm201 (Sabah/Sarawak)

Kandungan.... 30 sachets


Isnin

Penawar Resdung - BELLA FORMULA SINUS CARE

ASSALAMUALAIKUM...

Produk baru di Anies Online Beauty Shoppe


SINUS CURE - RAWATAN RESDUNG TERBAIK..!!
Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan..
100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.
SMS /WHATSAPP ...0192480868


1) Hidung tersumbat

2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak

3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata

4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang

5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas

6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.

7) Hidung berair

8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus
.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.

10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.

11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.

12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.

13) Pening kepala.

14) Kelesuan.

15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.

16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.

17) Demam atau rasa tidak sedap badan.

18) Kurang deria rasa atau bau.







Harga .......RM60 sebotol ada 40 capsules

SMS/WHATSAPP ...0192480868

Rabu

iBeauty Crystal Stemcell Collagen

CRYSTAL STEMCELL COLLAGEN - IBEAUTY




1 box ade 20 sachet untuk 1 bulan...10 hari pertama kena minum setiap hari. Sebab nak nampakkan perubahan selepas kandungan collagen bertambah dalam badan.Selepas tu cuma minum selang seli sahaja.
Jangan risau tentang result sebab produk yang hebat ni menggunakan stemcell original dari negara Swiss (ada logo Swiss dekat box) Kami menggunakan collagen yang mahal serta collagen yang tinggi untuk setiap sachet.






Minum iBeauty hari2 muka main glowing... kulit wajah menjadi lebih bersih cerah dan anjal... iBeauty menjadikan kulit wajah lebih glowing...tak perlu makeup tebal2 untuk keluar rumah.

Pencerahan kulit sehingga 10 tona lebih cerah

Kebaikkan IBeauty Crystal StemCell Colagen :

✔ Mencerahkan kulit (kulit muka & seluruh anggota badan)
✔ Melembapkan kulit
✔ Menghilangkan kekusaman
✔ 1001 khasiat untuk dalaman & luaran



Hanya RM149.00 untuk wajah bersih berseri dan glowing....


SMS/WHATSAPP .... 0192480868

Dr MZ BRAIN FORMULA...

Bismillahirohmanirohim....

Assalamualaikum

Salam buat semua....

Produk terbaru di Anies Online Beauty Shoppe....

Pemakanan tambahan untuk meningkatkan kecerdasan otak.. amat bermanafaat untuk ibubapa yang mengambil berat tentang perkembangan fizikal dan mental anak2 mereka...

Baik untuk Kanak2 atau pun Orang Dewasa
  1. Memberi kecerdasan untuk otak.
  2. Meningkatkan Fokus dan Daya Ingatan.
  3. Membekalkan tenaga.
  4. Meningkatkan tahap kesihatan.
  5. Meningkatkan fungsi neurotransmitter.
  6. Membantu melawan penyakit.
  7. Membantu proses pencernaan.
  8. mencegah eczema
  9. Sesuai untuk kanak-kanak seawal 10 bulan dan orang dewasa.
  10. Sesuai untuk wanita mengandung, berpantang atau sedang menyusukan bayi.









KEBAIKAN BAGI ORANG DEWASA
  1. Membekalkan nutrisi dan nutriet yang seimbang.
  2. Ejen anti oksidan bagi melawan penyakit.
  3. Membersihkan usus dan berfungsi sebagai detox.
  4. Merawat masalah JANTUNG dan saluran darah.
  5. Menghalang penularan sel KANSER.
  6. Sumber vitamin, mineral dan asid amino yang terbaik.
  7. Mengurangkan tekanan oksidatif dalam otak.
  8. Mengelakkan maslah PELUPA.
  9. Menghenti dan menghalang penyakit BUASIR.
  10. Menyembuhkan penyakit penyakit sedia ada. 
  11. Sangat sesuai untuk pesakit Diabetic/ Kecing manis. 



Dengan harga mampu beli...  RM89.00 untuk 20sachet....

Hadiakanlah kebaikan untuk anak anda... pasti berbaloi....

Akak akan berkongsi lagi testimoni2 yang begitu memberangsangkan untuk sesiapa yang berminat...

Sms atau whatssapp akak ....0192480868


Selasa

Pati Herba Madu... Testimoni

Bismillahirohmanirohim

Assalamualaikum....

Antara testimoni2 dari pelanggan Pati Herba Madu yang amat berpuashati dengan keberkesanan pati tersebut...Alhamdulillah.. kita cuma berusaha... hanya ALLAH yang menyembuhkan....


 





 


 

Ahad

Inai Rani Mekah


Bismillahirohmanirohim...
Assalamualaikum 

Salam buat semua sahabat dan pengunjung blog...

Untuk makluman... sekarang stok inai akak dah ada...tapi cuma tiub besar  je...

Harga RM30 siap pos utk 2 tiub....

Bagi yg nak order... boleh je sms ... atah Whatssapp. ..0192480868 

IBeauty Crystal Collagen

# Jeragat berlaku kerana kulit kekurangan COLLAGEN dan juga disebabkan faktor persekitaran dan cuaca, Pendedahan kulit yang terlalu kerap dibawah pancaran matahari juga menyebabkan kulit kadangkala terkena pancaran sinar UV yang tidak baik untuk kulit.
Kini ada penyelesaian untuk masalah anda.>>

=============
CRYSTAL PHYTOSTEMCELL
=============
Menghilangkan JERAGAT & JERAWAT
Mengembalikan KETEGANGAN KULIT
Mencerahkan kulit sehingga TONA KULIT lebih cerah
Mengurangkan KULIT KUSAM
Melindungi kulit dari SINARAN UV
======
HARGA
======
>> RM149 (Semenanjung) <<
>> RM159 (Sabah/Sarawak) <<
Sms ...whatssapp akak 0192480868







 




 

Rabu

iBEAUTY CRYSTAL .. Stemcell Collagen

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum.....


40an KINI BUKAN ANCAMAN MALAH lebih CERAH, GLOWING makin MANTAP ??
--------------
Apa yang membuat WANITA RISAU?
✔ Suami mula menjeling wanita muda!
✔ Kulit kusam nampak BERDAKI!
✔ Tangan kasar dan berkedut!
✔ Tergugat dengan wanita lebih muda!
✔ Badan yang berlemak2!
✔ Gangguan hormon serta bau badan!


Dah cuba banyak suppliment tapi tak menjadi ?
Supplimen pencerah No.1 Asia kini menjadi sebutan disebabkan kesan menakjubkan dalam hanya 1 kotak. Gabungan stemcell original dari SWISS, marin kolagen dari Jepun, L-Gluthathione dan Vitamin C. Formula dari pengasas yang mampu menjadikan kulit putih bersih tanpa cela serta memudakan dan melangsingkan badan anda,
Dengan pengamalan selama 7 hari sahaja, anda dapat melihat kesan produk kami iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU dan LICIN !!


KEBAIKAN IBEAUTY CRYSTAL :

✔ Terbukti mampu mengembalikan KEANJALAN kulit dan kelihatan lebih muda!
✔ Terbukti berkesan MENCERAHKAN kulit sehingga 10 Tona lebih cerah!
✔ membantu mengurangkan sekaligus menyelesaikan KEKUSAMAN kulit!
✔ 100% membantu pertumbuhan SEL KULIT yang baru!
✔ Atasi senggugut / buasir dalam masa kurang dari 3 hari!
✔ melembabkan kulit wajah sekaligus menghilangkan JERAWAT, PARUT & JERAGAT!
✔ MENGANJALKAN KULIT 80% LEBIH CEPAT dari suntikan Vitamin C!
✔ Mencegah & merawat penyakit kanser dan lain2 penyakit KRONIK!
✔ PRODUK stem cell paling berkualiti yg diimport dari SWITZERLAND!
✔ Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!
✔ BONUS! Bentuk wajah kelihatan RUNCING!
✔ Merendahkan PARAS KOLESTROL ke TAHAP IDEAL!
✔ Peningkatan METABOLIK & SISTEM IMUNISASI badan!
✔ PENURUNAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU TANPA PERLU BERLAPAR!
✔ BERTENAGA sepanjang hari dengan 1 SACHET sahaja!
✔ Mengatasi masalah MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT SENDI dan lain2!
✔ Pertambahan SUSU BADAN secara OPTIMUM bagi ibu2 menyusu!
✔ Bebas JERAGAT, JERAWAT, TOMPOK HITAM & ANTI PENUAAN


====================================
HARGA SEKOTAK : RM149 (SEM) / RM159 (SS)






 

Jumaat

PATI HERBA MADU...Penawar Masalah Jantung dan Kolesterol

Bismillahirohmanirohim
Assalamualaikum. ...
Seperti entry akak yg lepas...akak nak kongsi lagi testimoni Pati Herba Madu yg kini sedang meningkat permintaannya...
Alhamdulillah akak rasa gembira bila ada customer yg mengulang pembelian lagi dgn akak... kerana keberkesanan nya...
Kita berusaha dan Allah jua yg menyembuhkan...
Semoga mereka yg membeli dan mengamalkan produk kesihatan ini akan beroleh kesihatan yg lebih baik....Aameen


Fenomena Baru... SUPERWOMAN

SUPERWOMEN


Benarkah secawan superwomen 
mampu mengembalikan mahkota wanita?


Gabungan ramuan asli dan organik bermutu tinggi bagi mengasilkan minuman terbaik untuk penjagaan wanita
Superswomen mampu memutihkan kulit dan merawat masalah kulit, melangsingkan dan menyingkirkan toksin dalam badan, penjagaan menyeluruh kepada "MISS V" dan mampu membesarkan payudara dan pinggul lebih menawan.


nikmati rahsia sebuah rasa yang menakjubkan dalam mengembalikan mahkota wanita secara semula jadi
  • Memutihkan kulit
  • Merawat kulit yang bermasalah
  • Memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
  • Menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
  • Menghilangkan bau badan dan bau peluh
  • Mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
  • Menghaluskan kulit wajah dan badan
  • Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
  • Mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
  • Herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan



Anda gunakan produk skincare ttpi x berkesan untuk anda ttpi berkesan dgn orng sekeliling anda?
Anda gunakan produk supplement yg paling mahal ttpi juga tidak berkesan sprti vitamin c dan collgen? superwomen adalah penawarnya 
hormon tidak stabil? jika ya anda tidak perlu risau  kerana hormon wanita organik proestrogen terdapat dlm setiap minuman superwomen
jadi berapa lama anda akan mula nmpk perubahan!!
kami bagi jaminan dgn hanya 5 sachet anda rasakan perubahan  yg sangat ketara
dalam superwomen ada orgnik hormon proestrogen.. ni produk first ada hormon wanita organik bukan sintetik yg mcm pil hormon.. knpa hormon pnting? sbb yg nilah kunci kalau pakai skincare x berksan kalau minum collgen x berkesan sbb hormon x stabil.. kenapa superwomen wajib ambil untuk kcntikan dalaman n luaran.



ini antara 3 perbezaan gmbr bg membuktikan tiada unsur penipuan editing/efek sampingan.. kulit muka original,beza kulit di make up dan amalkam 15sachet superwomen.. apakah beza muka bermasalah dan slpas amalkan superwomen.

  1. memutihkan kulit dan tekstur lbih halus dan siht.
  2. jerawat smkin pulih dan parut hilang.
  3. kulit berminyak smkin pulih

sudahkah anda bersedia dgn secawan superwomen?

Sms/Whatsaap akak ....0192480868