Anies Beauty Shoppe

Selasa

PUTIK TELAGA DARA & ROYAL V... JAMU RATU MALAYA

Assalamualaikum...

Nak update produk2 terbaru Jamu Ratu Malaya... Khas untuk kaum wanita bagi memperbaiki hubungan intim bersama suami

Untuk menjadikan kehidupan bersuami isteri bertambah nikmat dan bahagia...

Bagi isteri2 diluar sana...jangan pandang ringan tentang kesihatan dalaman wanita... kerana kalau memandang remeh perkara tersebut takut suami akan cepat jemu kerana sudah hilang kenikmatan hidup bersama...

Produk terbaru...

Putik Telaga Dara...

Putik Telaga Dara ( PTD) RM 18. Dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya mengandungi bahan anti septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria . Bau semulajdi herbanya menyegarkan untuk tempoh masa yg lama. Tambahan Nano dan bahan kolagen memudahkan kesannya untuk merawat jauh kedalam kulit vagina yang sangat sensitif. Wanita semakin berusia bentuk vagina menjadi tidak cantik dan kendur . Kebaikan Putik Telaga Dara dapat mengembalikan ketengangan kulit vagina wanita berusia..!! Dan banyak lagi kebaikannya INSYAALLAH Antaranya ialah :

IA MENEGANGKAN STRUKTUR KULIT VAGINA .
Mengetatkan bahagian luaran .
Mencantikan kembali bentuk vagina
Menghilangkan kegatalan akibat keputihan
Menghilangkan kulat, bakteria, dan fungus
Menghilangkan bau yg tidak enak
Mengawal keputihan
Sangat baik di amalkan 10 minit sebelum hubungan sex
Sangat selesa dan segar dipakai semasa datang haid
Selamat untuk wanita hamil yg banyak keputihan
Merawat luka dengan cepat wanita selepas bersalin
Sesuai untuk wanita di malam pengantin
Tahan lama kesegarannya .
Pekat dan menjimatkan
Kuasa Nano yg sihat efektif
Kualiti berbeza dengan produk lain dipasaran.

Ingin dapatkan produk ni... boleh je sms atau whatssapp dan pm akak..0192480868


Satu lagi produk yang tip top untuk wanita berkahwin ialah ROYAL V


ROYAL V adalah seperti Jus Persis Dara yang telah pun diperhebatkan lagi ramuannya,...

Sila klik di sini untuk mengetahui apa kebaikan2  ------- >Jus Persis Dara

Untuk khasiat yang begitu baik... harga amat berpatutan...

Sila sms atau whatssapp akak... 0192480868











FEELVOGUE SUPERCOVER FOUNDATION...


Bismillahirohmanirohim

Assalamualaikum. ..

Akak nak memperkenalkan produk baru di 'kedai online' akak yang mmg dah meletop kebaboommm....

FEELVOGUE SUPERCOVER FOUNDATION...

Akak merasa amat berpuashati dengan hasil setelah menggunakan foundation tersebut...
Ia menjadikan kulit wajah begitu halus.. tona yg sekata.. yang paling best ia membuatkan kulit wajah kelihatan glowing... Hasilnya mmg superb !!

Feelvogue juga diperkaya dengan Vitamin E dan menjadikan kulit pemakainya terasa lembab .... dan kelihatan berseri...

Jom lihat lagi apa yg mampu dilakukan oleh Feelvogue Supercover Foundation. ..


Bagi yang ingin mendapatkan FEELVOGUE...boleh sms/pm/whatssApp akak...0192480868
Atau jom shopping.kat kedai akak... Anies Online Beauty Shoppe










Ingin menjana pendapatan dlm portal iklan..
Boleh juga mengiklan disini...hanya dgn modal serendah rm10...rm60 dan rm160 anda sudah boleh mendapat bonus2 dan komisyen di portal iklan tersebut....

Jangan lepaskan peluang ini...
Klik disini untuk mendaftar

Jumaat

DEWY - ZILA BAKARIN

Bismiahirohmanirohim

Assalamualaikum sayang2 akak...

Kini ada produk baru di Anies Online Beauty Shoppe..produk yg digunakan oleh  Zila  Bakarin utk maintain dan mencantikkan kulitnya...

DEWY...kecil2 cili padi...walau pun kecil cukup hanya sesudu kecil untuk penggunaan sehari untuk kulit yg gebu dan cantik...











Kandungan Utama Dewy : Buah Camu Camu

Kebaikan Buah Camu Camu :

1) Mengandungi sumber Vitamin C semulajadi tertinggi di dunia. Menurut pelbagai sumber , camu camu mengandungi sehingga 56 kali lebih banyak vitamin C daripada limau , 60 kal...i lebih banyak vitamin C daripada oren dan 200 kali lebih banyak vitamin C daripada pisang (ounce-by-ounce basis)

2) Anti-radang. Kandungan Vitamin C Buah Camu - Camu membantu untuk menyekat penyebab penyakit keradangan daripada membentuk dalam tubuh, pelbagai vitamin lain , asid amino dan antioksidan yang terdapat dalam camu camu . Keradangan yang lebih rendah bermakna risiko yang lebih rendah daripada penyakit.

3) Membantu mencegah kanser. Profil yang kaya dengan antioksida daripada camu camu menjadikannya suatu daya tahan yang kuat terhadap kerosakan radikal bebas penyebab kanser juga. .

4) Menggalakkan kesihatan mata. Satu sokongan semua-sekitar untuk sistem saraf , camu camu boleh membantu mengekalkan penglihatan yang sihat dan menghalang kehilangan degeneratif penglihatan.

5) Perlindungan daripada penyakit degeneratif otak. Termasuk dalam kategori sistem saraf otak, yang juga berasal manfaat daripada camu camu . Bukan sahaja buah membantu meningkatkan tumpuan dan mencegah " kabus otak ," tetapi camu camu juga boleh membantu menghalang pembentukan plak di dalam otak yang boleh membawa kepada keadaan seperti penyakit Alzheimer.

6) Meningkatkan mood , keseimbangan kognitif. Dalam senarai kaedah rawatan holistik atas untuk kemurungan, Dr Gary Nol , Ph.D. , seorang pakar pemakanan dan penyelidik yang diiktiraf , menyenaraikan camu camu yang kedua paling berkuasa. Ramai pesakit telah dapat berhenti ubat-ubatan antidepresan mereka selepas menggabungkan camu camu ke dalam diet harian mereka.

7) Meningkatkan nada otot. Jika mengurangkan berat badan dan membina otot yang sihat adalah salah satu matlamat anda, camu camu boleh sokongan. Sarat dengan pelbagai vitamin berfaedah , asid amino, mineral dan nutrien lain , camu camu boleh membantu memperbaiki kedua-dua fungsi dan postur otot .

8 ) Mengekalkan sistem pembiakan yang sihat. Kebanyakan nutrien yang sama yang terdapat dalam camu camu membantu membersihkan badan daripada toksin yang merosakkan, yang boleh merosakkan fungsi reproduktif dan berpotensi membawa kepada kemandulan.

9) Meningkatkan sistem imun.

10) Membantu menghalang virus, jangkitan bakteria. Penceroboh tersebut termasuk perkara-perkara seperti virus dan bakteria jangkitan , kedua-duanya mempunyai peluang yang jauh lebih rendah daripada mengambil memegang dalam badan apabila camu camu adalah sebahagian daripada persamaan. Mengenai jangkitan virus biasa dikenali sebagai herpes , senarai Dr Nol ini meletakkan camu camu di bahagian atas senarai untuk aktiviti fitokimia anti -postherpetik .

11) Menyokong kolagen sihat , ligamen dan tendon. Tinggi kandungan vitamin C Camu camu ini juga menjadikannya Superfood kuat untuk membina kedai-kedai kolagen kukuh dan berdaya tahan dalam badan. Ligamen badan anda dan tendon terdiri daripada kolagen , yang bermaksud bahawa camu camu boleh membantu menjadikan mereka lebih kuat, dan beri juga telah terbukti membantu meningkatkan kekuatan dan bersinar rambut.

Untuk harga pengenalan... Promosi RM65 siap pos...

Sms/pm/whatsApp...  0192480868

Selasa

Promosi Terbaru JAMU RATU MALAYA

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum...

Ingin memaklumkan pada pengunjung2 blog akak....

Jamu Ratu Malaya sedang melanjutkan promosi produk mengikut tarikh2 yang dipaparkan...

Jangan berlengah... sila sms/pm/whatssApp akak... 0192480868





Testimoni dari pengguna Jamu Ratu Malaya...





Puan Marisa kurus dengan menggunakan produk JRM iaitu :

1-Persis dara
2-Janda langsing
3-Hot melong
4- Dietry NT kolestrol


SELAMA hammpir 2 tahun kini bentuk badan puan marisa sangat cantik dan anggun.. jika puan marisa boleh kenapa tidak anda ??




Jumaat

BELLYNA HOT GLOW & SLIM COFFEE...

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum....

Lagi satu produk BELLYNA yang sedang hangat,..BELLYNA NOT & GLOW SLIM COFFEE...




 



Ramuan yang ada dalam BELLYNA Hot & Glow Slim Coffee :-

# GARCINIA CAMBOGIA,
# L-CARTININE,
# SERBUK MUTIARA,
# VITAMIN C,
# GLUTA,
# COLAGEN


 


Aloe vera memang terkenal dengan perbagai kelebihan...antaranya :-

1. menghentikan pertumbuhan tumor
2. merendahkan kadar kolesterol
3. memperbaiki sel darah
4. menambah oksigen di dalam darah
5. menghalang penyakit kidney stone dan kesan kafein dari kopi dan teh
6. memberi keseimbangan asid/alkali di dalam badan
7. menyembuhkan penyakit ulser, sistem penghadaman
8. mengurangkan tekanan darah tinggi dengan merawat punca, bukan hanya simtom
9. menambah mineral, vitamin, enzim dan nutrien di dalam badan
10. mempercepatkan sembuh dari kesan melecur, terbakar
11. merawat luka sehingga tidak meninggalkan parut
12. menggantikan first aid kit (peti pertolongan cemas), berfungsi sebagai bandage kerana ia bersifat anti-bakteria
13. menghentikan kanser colon
14. sebagai pelincir salur perkumuhan
15. menghilangkan buasir
16. meneutralkan gula di dalam darah
17. memelihara buah pinggang dari penyakit
18. menghalang jangkitan
19. memberi keseimbangan elektrolit seperti minuman tenaga
20. memelihara muka, kulit dan membaiki sel yang rosak
21. menguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi)



Antara testimoni  HOT & GLOW SLIM COFFEE... :- 









 Harga  pasaran :  RM138  / RM148 (Sabah dan Sarawak)

Harga termasuk pos... 





Khamis

PRODUK2 JAMU RATU MALAYA

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum...

Pasti ada ramai di luar sana yang masih setia dengan produk2 Jamu yang telah lama bertapak di Malaysia... Antaranya ialah JAMU RATU MALAYA  ...

JMR merupakan  anak syarikat pada SENDAYU TINGGI yang sudah memang telah diyakini oleh ribuan wanita tentang keberkesanannya dan juga khasiat herba2 yang disediakan dlm jamu2 Puan Rozita Ibrahim

Kini beliau mengembangkan sayap perniagaan beliau dengan berbagai2 jenis jamu yang juga sedang mendapat tempat dihati pelanggan2nya yang telah mencuba dan amat berpuashati dengan kesannya...

Jom jengok2 produk2 JAMU RATU MALAYA ....

 Ini pesanan Puan Rozita (JAMU RATU MALAYA) kepada semua wanita :
KES BERAT RAWAT DALAMAN WANITA & CARA MERAWATNYA....

1. Jangan jatuh terhentak punggung – menyebabkan rahim turun
2. Menyebabkan sakit susah nak berjalan – tidak boleh melakukan sex
3. Jangan mengangkat berat – Pelvik akan lemah
4. Semasa dalam pantang jaga dengan rapi- kalau tak jaga kesan buruk berpanjangan
5. Rahim akan kecut selepas bersalin 7 bulan
6. Rahim akan kuat sepenuhnya selepas 2 tahun bersalin
7. Perkara dalaman tidak Nampak dari luaran – dan tidak pulih dengan segera
8. Proses kehamilan dan bersalin perlu penjagaan rapid an disiplin
9. Kecantikan dan kecantikan wanita bermula dari penjagaan dalaman
10. Kunci cinta suami dan kegembiraannya terhadap isteri – dari dalaman isteri yg hebat
11. Vagina wanita pasti longgar dan disahkan oleh pakar wanita
12. Rawatan hospital tidak ada untuk rawat keputihan
13. Rawatan hospital tidak ada untuk kuatkan otot wanita “ Grip” atau kemutan
14. Herba D Folia – Sedu Arrow – Persis Dara sangat terbaik dan terbukti sejak berzaman.

Persis Dara amat diperlukan oleh kaum wanita terutamanya yang sudah
berkahwin untuk mengatasi banyak masalah dalaman wanita. Kesan awalan
putihan akan keluar selama beberapa hari bergantung kepada tahap kesihatan
wanita itu sendiri. Dibawah ini cara makan suplemen jika ada masalah kronik seperti tombong..

• Persis Dara & D Folia sehari 3 x
• 3 sudu Persis Dara – 3 biji D Folia
• Jangan makan semua jenis makanan sejuk
• Seperti ais, jenis tembikai, pisang, sayuran labu & Petola
• Banyakan senaman kegel iaitu kemutan seperti menahan kencing ( 40x sehari )







PERSIS DARA mengandungi herba2 yang amat berkesan untuk membantu wanita2 yang telah berkahwin dan melahirkan kembali seperti dara...

Memperbaiki hubungan intim bersama suami dan banyak lagi khasiatnya...

Begitu juga dengan KOPI RATU yang tidak kurang hebarnya...

Bagus juga untuk pelajar2 yang sedang menuntut kerana ia memperbaiki kecerdasan minda... dam membantu supaya tidak cepat lupa dan mudah fokus ketika sedang belajar....

ASMARA KAMI BERPUTIK KEMBALI
Saya berkongsi pengalaman dan kisah benar saya kepada wanita lain sebab saya tahu ramai wanita mengalami masalah payudara kendur sangat lepas bersalin dan kegemukan..Berat badan saya sebelum ini 70kg..Sekarang dah turun 65kg. . Saya makan Persis Dara ..Huiihh meletop-letoop..

Banyak kekurangan selepas bersalin.. Dalaman tak sekuat macam anak dara, memang suami tak komplen depan-depan sebab nak jaga hati, kita sebagai wanita boleh rasa lah..!!

“ Saya amat kasihkan suami dan ingin memberikan yang paling terbaik padanya.Mulanya sekadar mencuba krim dewi payudara, anti rekahan dan Persis Dara.. Selepas seminggu saya merasai perubahan yang sangat menakjubkan. SAYA TERKEJUT sangattt..Semuanya jadi luar biasa ..!!

Paling bahagia suamilah.. makin rapat makin mesra. Kepada semua para isteri yang sayangkan suami dan ingin kembali seperti gadis mari mencuba produk JRM..











Set penjagaan wajah untuk mereka yang berjerawat dan berjeragat... Untuk dapatkan hasil yang lebih baik produk ini hendaklah digunakan berterusan...

Memang kesannya tidak begitu cepat seperti kosmetik2 lain...tapi memang berbaloi...



SET PELANGSINGAN BADAN....





Set untuk mereka yang ingin melangsingkan badan... .. 

Jus Janda Langsing yang sangat sedap ... & Juga Hot Oil yang disapu pada perut dpt membantu membakar lemak...

Ingin dapatkan produk2 JAMU RATU MALAYA ?

SMS/WHATSAPP AKAK .... 0192480868





Isnin

AURA BEAUTY PERFECT - ABP26 RED PREMIUM (WANITA)

Bissmillahirohmaniroh...

Assalamualaikum sahabat sekelian...

Lagi info tentang Aura Beauty Perfect (Red Premium - untuk Wanita)

Produk kini sedang meletop2... Ingin dptkan... 

Sila sms/whatssapp akak ... 0192480868











RAHSIA WAJAH PUTIH BERSERI TANPA SEBARANG PARUT & JERAWAT...

ABP26 RED, minuman kesihatan dicipta khusus untuk wanita. Merawat masalah kulit, penjagaan kesihatan dalaman & luaran...

AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10 IN 1(RED)

◆WHITENING
◆ HEALTHY
◆ FLAWLESS
◆ ENERGY

EXTRA L-GLUTATHIONE
Honey, Collagen, Pomengranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-Gluthathione, Apple Stem Cell, Manjakani, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Lobata, Kiwi, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E, Papaya Extract.

✔ WHITENING
✔ ENERGY
✔ BEAUTY
✔ HELTHY
✔ SLIMMING
✔ ECONOMY
✔ FITNESS
✔ ANTIOXIDANT
✔ VITALITY
✔ RECOVERY

MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA ABP26:
• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal

KELEBIHAN:
• Menegangkan dan menaikan payudara
• Mengetatkan faraj/ Mengecutkan rahim
• Merangsang tenaga batin
• Meningkatkan dan membaik pulih kadar hormone
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan

BAIK UNTUK KESIHATAN:
• Anti kanser
• Mencegah dan mengurangkan penyakit migain
• Merawat penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
• Menguatkan jantung dan buah pinggang
• Membersihkan darah
• Mengubati Perih/radang
• Meningkatkan daya tahan tubuh
• Melawaskan kencing
• Membantu melancarkan pembuangan angin
• Merendahkan paras kolesterol dalam darah



Apa jua produk yang kita ambil... yang penting sabar...sebab kesan utk seseorang individu adalah berlainan... Maka.. apa yang kita perlu... minum...  sabar dan yakin...





Jumaat

ABP26 - Aura Beauty Perfect 26

Bismillahirohmanirohim

Assalamualaikum.... Ingin memperkenalkan produk yang kini sedang mendapat tempat di pasaran... Akak dah minum...

Alhamdulillah... kesan paling ketara lebih betenaga jarang terasa penat atau mengantuk di tengahari lagi... Kalau dulu apabila memandu  semasa mengambil anak dari sekolah macam nak lelap je dlm kereta... tp sekarang... tidur lewat... bangun awal... pun masih mampu melakukan macam2 kerja di waktu tengahari..



PREMIUM MERAH Khas untuk Wanita yang sudah berumahtangga




AURA BEAUTY PERFECT DRINk 10 in 1 (red) untuk Wanita

WHITENING
HEALTHY
FLAWLESS
ENERGY

MANFAAT DAN FUNGSI

...Memutih dan menegangkan kulit
...Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
...Memperbaharui sel2 kulit
...Merawat masalah jerawat
...Memelihara kesihatan rambut dan kuku
... Mengurangkan masalah lingkaran hitam bawah mata
... Mengawal minyak di bahagian muka
...Membentuk badan yang ideal

KELEBIHAN LAIN

* Menegangkan dan menaikkan payudara
* Mengetatkan faraj dan mengecutkan rahim
*Merangsang tenaga batin
*Meningkakan dan membaik pulih kadar hormon
*Membantu untuk mengekalkan daya tahan otot
*Membuang lemak dlm badan


Amat baik untuk Kesihatan...

# Anti kanser
# Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
# Merawak diabetes dan tekanan darah tinggi
# Membersihkan darah
#Menguatkan jantung dan buah pinggan
# Meningkatkan daya tahan tubuh
# Melawaskan kencing
# Merendahkan paras kolesterol dlm darah
# Membantu melancarkan pembuangan angin


Yang Premium Purple adalah untuk lelaki dan gadis2 ...

AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10 in 1 (PURPLE - UNISEX)

Semua di atas kecuali menaikkan payudara dan mengetatkan faraj tiada...

10 Kandungan AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM RED dan 8 kandungan AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM PURPLE 
adalah...

1.. Habbatussauda
2.. L - Glutathione
3.. Pine Bark Extrack (Premium Red)
4.. Honey
5.. Lobata (Premium Red)
6.. Collagen
7.. Roselle
8.. Kiwi/Cranberry/Mulberry
9..Apple Stemcell
10.. Isolate Soy Protein



FUNGSI-FUNGSI ramuan sempurna ABP26 :

SANGAT2 BERKESAN nya hanya dlm masa 8 Hari SAHAJA!!

SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN !!

Mengandungi :

HABBATUSSAUDA
-Dapat membersihkan darah
-Mengubati Radang
-Meningkatkan Daya Tahan Tubuh Badan
-Mengatasi Sesak Nafas

L-GLUTATHIONE
-Melembutkan dan Menghaluskan Tekstur Kulit
-Kulit menjadi Kenyal dan Anjal
-Memelihara Kesihatan Rambut dan Kuku

PINE BARK EXTRACT (ABP26 RED)
-Mengecutkan Rahim Selepas Bersalin
-Melawaskan Kencing
-Mengelakkan Sakit Buah Pinggang
-Membantu melancarkan Pembuangan Angin
-Merendahkab Paras Kolesterol Dalam Darah

HONEY (Sunah Nabi)
-Meningkatkan Kadar Serapan Kalsium dlm Bdn
-Membersih dan Menambah Darah
-Mrnsangkan Tenaga Batin
-Menguatkan Jantung, Buah Pinggang dan Jantung

LOBATA (ABP26 RED)
-Brkesan mningkatkan dan Membaik Pulih Kadar Hormone
-Mghaluskan Liang Roma dan Mgurangkan Minyak
-Mncegah dan Mgurangkan Penyakit Migraine
-Mgurangkan Penyakit Diabetis dan Tekanan Darah Tinggi

COLLAGEN
-Mmberikan Tenaga utk Mnjalankan kehidupan Seharian
-Mengatasi masalah Penuaan
-Membantu utk Mngekalkan Kelantangan Otot utk Membuat Lemak dlm Badan

ROSELLE
-Anti Penuaan
-Wajah Nampak Berseri
-Mencegah Kanser
-Mengurangkan Kolesterol

KIWI/CRANBERRY/MULBERRY
-Menyihatkan Mata
-Mngurangkan Lingkaran Hitam Bawah Mata
-Mengurangkan Kedutan

APPLE STEM CELL
-Melambatkan Penuaan
-Memperbaharui Sel-Sel Kulit

ISOLATE SOY PROTEIN
-Awet Muda
-Pembekal Tenaga
-Membaiki Daya Ingatan
-Baik untuk Hormon
-Baik untuk Prostat Inilah kelebihan-kelebihan...


AURA BEAUTY PERFECT 26
BOTTLE RED (SPECIAL WOMEN)

AURA BEAUTY PERFECT 26
BOTTLE PURPLE (unisex)




 Slimming Miracle Oil.... RM129




JAMINAN....

-  Buatan Malaysia
-  Dijamin HALAL  oleh Persatuan Islam seMalaysia
-  Bertaraf GMP
-  Ada Kelulusan KKM



Untuk menjadi rakan niaga...cuma dengan RM280 anda mendapat pakej Entrepreneur... dpt bonus sponsor... dan setiap ahli yang kita daftarkan kita mendapat bonus tertentu...

Dengan mendaftar menjadi rakan niaga... anda mendapat 1 botol Premium Merah atau Ungu... serta salah satu dari produk Slimming Oil atau Triple L (produk untuk Lelaki)

Senarai Harga pasaran 

PREMIUM MERAH...  RM249
PREMIUM PURPLE ... RM239

SLIMMING OIL ...  RM129
TRIPLE L...               RM139

HARGA PROMOSI... RM220 untuk 1 botol Premium ABP26 Merah atau ABP26 Ungu (termasuk pos)

Harga tersebut adalah untuk semenanjung Malaysia

Untuk dapatkan maklumat...

Sms/pm/Whatssapp akak ... 0192480868... (Hanya sms sahaja akan dilayan)


 

Isnin

JAMU RATU MALAYA... PROMOSI FEBRUARI 2014

Bismillahirohmanirohim

Assalamualaikum...

Tak perlu banyak bicara... segala telah tersedia di sini....

Ingin mendapatkan promosi tersebut...Ayuh... sms/pm/whatssapp akak ....0192480868

Cepat sebelum kehabisan....!!!!




Berbaloi... baloi... !!



Selasa

Promosi Bio Miracle Serum .. JAMU RATU MALAYA

Assalamualaikum buat pengunjung dan pelanggan tersayang....

Promosi Harga Murah... sila sms/pm/whatssapp akak ... 0192480868




Petikan serta penerangan di bawah saya copy paste dari FB sebenar Jamu Ratu Malaya 

Bagi mereka yang ingin membeli Bio Miracle Serum... sila baca betul2... 

Assallamualaikum....saya akan terangkan selengkapnya ..

Punca jeragat ATAU PIGMENTASI : 


Keturunan, Mengunakan produk bahan kimia, banyak berjemur matahari & Peningkatan usia, dan wanita mengandung yg dipanggil melasma atau Jeragat " chloasma pregnancy " berlaku pd setengah wanita semasa mengandung.
 
Mengunakan skincare bahan kimia utk tujuan memutihkan kulit adalah penyebab utama kerosakan & menipiskan kulit muka..Kulit jadi sensitif, tak boleh kena matahari, pedih, merah dan Jeragat makin tebal memenuhi ruang muka..Potensi untuk pulih adalah lambat dan ada juga yg akan jadi kekal bagi yg mengunakan skincare bahan kimia

Nota : Kulit muka ada 3 lapisan - epidermis/Luaran kulit-Dermis/lapisan tengah-Hypo dermis bukan sbahagian dr kulit ia berada dibawah dermis fungsi menyambungkan kulit tulang dan otot.penyambung darah & urat saraf.

 
BAGI ORANG YG MUKANYA TIADA BERMASALAH TIDAK AKAN MENGALAMI APA2 SIMTOM DIBAWAH..disini info utk Ketahui Simptom awalan (1-2 minggu) bila mengunakan Bio Miracle Action: Muka berjeragat akibat mengunakan skin care bahan kimia, sel kulit mati & jeragat tebal serta jerawat.

 
Org yg pernah mengunakan skincare bahan kimia bila pakai BMA (RM69.50) : Muka akan lebih gelap, sedikit bengkak..dan akhirnya pulih selepas bahan kimia berjaya dikeluarkan. 

 
Bagi org bayk sel kulit mati yg tebal sehingga muka jadi kusam, byk black & white head mengakibatkan sebum tersumbat pastinya muka x cantik kerana kulit x boleh bernafas .Kesan awalannya akan mengalami sedikit gatal merenyam dlm beberapa hari..


Serum Bio Miracle action fungsinya seperti ubat ia meresap sambil merawat menanggalkan sel kulit mati dan mengantikan kulit lebih sihat dan cantik..Bagi orang yg banyak jerwat akan merasa pedih semasa awalan..

Cara guna Bio Miracle action utk jerawat atau kulit normal x sama dengan orang berjerawat..Basuh muka dgn sabun zinnia magentha dan sapukan serum dalam 2 3 titik shja pd seluruh muka kemudian creamnya. Gunakan sehari 2 kali saja..

Punca jerawat : Kelenjar minyak dijangkiti bakteria, membengkak dan dipenuhi nanah..Hormon, Genetik, sel kulit mati berkumpul, iritasi kulit atau keradangan, kulit berminyak, resdung, beberapa jenis ubat dan makeup yg berminyak

Salam ..cara guna utk muka jerawat..


Minggu pertama : Basuh muka dgn sabun anthea sehari 2x..Sapu Bedak sejuk Bio Calamine Esen..gunakan seminggu 3 atau  4 kali sj..Bedak sejuk ni ada herba jadi akan terasa pedih sikit, lepas 2 3 kali ok..dh x pedih ..fungsinya bunuh kuman jerawat dgn cepat .

 ICE TE peach mengkudu dr dalaman utk buang toksin dan cepatkan penyembuhan...lepas 1 minggu ..
Minggu ke2 dan seterusnya

Jerawat akan mula kecut dgn cepat selepas pengunaan yg diatas..Cara seterusnya ialah : 


Bio Calamine Esen ( BCE) ..gunakan hanya 1 ke 2 kali seminggu..ia akan mnegeringkan kulit muka..bila jerawat pulih sepenuhnya..x payah guna lagi BCE..ICE tea peach mengkudu sangat sedap..boleh teruskan sebagai minuman atau kalau x nak pun boleh.
 

Yg seterusnya amalan jgn berhenti :basuh muka dgn anthea..pakailah bio miracle action..sehari 2 kali  pagi dan  petang..bekas2  jerawat pun boleh hilang...tp ambik masa agak lama...Insyallah..