Anies Beauty Shoppe

Jom Klik...

Isnin

SIDRACARE SHOWER GEL ... Penawar Untuk Penyakit Mistik Sihir dan Saka


Assalamualaikum.... new produk in the house..

SIDRACARE SHOWEL GEL...

Dengan niat ingin membantu mereka yg bermasalah...maka akak bawa masuk produk ini ke dalam Anie Online Beauty Shoppe...

Dirumus dan dihasilkan oleh mereka yg arif dalam perubatan Islam...

Insyaa Allah dpt membantu...

Sms/Whatsapp. ..0192480868

KENALI SIAPA KAMI ...

✔Kami adalah perawat gabungan daripada keluaran Darus Syifa', dan Perubatan Nur Ariffin.

✔Alhamdulillah, kami sudah lebih 8 tahun 'bergelumang' di dalam dunia perubatan. Bermula pada tahun 2008-2016.

✔Kami telah merawat ramai pesakit yang berbeza latar belakang dan agama.

✔Dengan berbekalkan amalan bersanad, dan ijazah zikir daripada ayat Al-Quran dan Hadith , kami telah membantu pesakit-pesakit yang mengalami masalah gangguan mistik, tidak kira sihir, saka, santau, kena sampuk, tumpangan, dan macam-macam.

--> KENAPA SIDRACARE-BIDARA SHOWER GEL ?

✔ Alternatif rawatan pantas masalah mistik. Kesan selepas digunakan.
✔ Penawar mujarab sihir, saka & santau.

Sekarang kami banyak gunakan Sidracare - Bidara Shower Gel untuk merawat masalah pesakit..sangat mudah dan berkesan.
 
Insya Allah... semua yang kita lakukan adalah sebagai salah satu ikhtiar... tp yang menyembuhkan adalah hak ALLAH....
 
 


 

Sabtu

BELLA FORMULA SINUS CARE

Assalamualaikum...
SINUS CURE INFO by Bella formula - penawar Resdung dan Obesiti
SINUS CURE PEMBUNUH RESDUNG!

produk ini TERLALU BERKESAN, ramai yang dah mencuba.RAMAI YANG MEMPERKENALKAN KEPADA KAWAN DAN SEDARA.. 
 
-gatal gatal pada hidung dah HILANG
-bersin bersin waktu pagi dah HILANG
-hidung tersumbat ketika tidur HILANG
-Resdung HILANG
 
-SELAMAT ! ADA KELULUSAN KKM (MAL20032280T)
-HALAL DARI JAKIM
-KANAK KANAK SEAWAL 7 TAHUN BOLEH MAKAN

BAHAN BAHAN

Sinus Cure adalah berasaskan herba semulajadi dan terpilih.Antaranya :Flos Mognolia Biondi PumFlos Lonicera Japonica ThunbRadix Glyoyrrhiza Glabra LFructus Xanthium Sibricum PatsFructus Forsythia Suspensa (Thunb)
---------------------------------

Insyaa Allah anda BAKAL mendapat manfaat dari penawar ini!

Sms /whatsapp... 0192480868
Pek Baru ... 60 biji kapsul... RM45

Isnin

STEVIA - Penawar Diabetes

Assalamualaikum. ..
Jom berubah...
Amalkan..insyallah dpt mencegah penyakit2 yang membahayakan...
Sudah sampai masanya untuk anda bertuka dari GULA yang memudaratkan kepada Pemanis STEVIA
Sms/whatsapp /pm...0192480868
Kita mmeng tidak menyedari bahawa...
Purata pengambilan gula pasir dalam rutin seharian kita telah melebihi +- 220gram (>25 sudu teh gula ) termasuk gula dlm makanan dan kuih muih...
Anda berpotensi mengidap Diebetes
kerana tubuh manusia hanya memerlukan tidak lebih 5 sudu teh gula pasir setiap hari
Kebaikan pemanis stevia
...mengimbangi kandungan gula dlm
badan
...menurunkan kadar gula dlm.
darah , sesuai utk pesakit.
diabetes.dan hypolycemia
...melawaskan pembuangan air.
kencing
...meningkatkan tenaga dalam badan
...membantu sistem penghadaman
makanan
...membantu mereka yg mengalami
masalah insomnia
...berupaya mengawal berat badan
(obesiti)
...mengurangkan masalah
keradangan dan banyak lagi


JOM SMS /PM/WHATSAPP ... 0192480868



Khamis

Penawar Resdung - BELLA FORMULA SINUS CARE

ASSALAMUALAIKUM...

Dapatkan produk mengawal Resdung yg amat berkesan ini di Anie Online Beauty Shoppe..mmg terbaik

Sms atau whatsapp.. 0192480868


SINUS CURE - RAWATAN RESDUNG TERBAIK..!!
Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan..
100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.
SMS /WHATSAPP ...0192480868


1) Hidung tersumbat

2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak

3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata

4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang

5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas

6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.

7) Hidung berair

8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus
.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.

10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.

11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.

12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.

13) Pening kepala.

14) Kelesuan.

15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.

16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.

17) Demam atau rasa tidak sedap badan.

18) Kurang deria rasa atau bau.







Harga .......RM60 sebotol ada 40 capsules

Untuk harga promosi sila ... :

SMS/WHATSAPP ...0192480868

Rabu

TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN....

Assalamualaikum


Toujours Advanced Collagen Shots in the house...
Collagen pilihan ramai...sbb ianya sedap dan berkesan...mudah dimakan... didatangkan dalam bentuk gel dlm sachet yg mudah dibawa ke mana mana...cuma koyak dan sedut ...
Collagen berasaskan buah2an dan ditambah dgn makanan sunnah menjadikan ianya begitu berkhasiat dan berkesan...
Collagen ini diperkayakan dengan ekstrak buah2an iaitu acai berry..apple..lemon... blueberry... strawberry... dan ditambah dgn ekstrak buah delima.. kurma dan madu
Pilihan artis2 di Malaysia kerana mampu membuat kulit jadi halus licin lembab dlm masa beberapa hari saja.. (*kesan bergantung pd individu)...
Sms/whatssapp .. 0192480868
Harga ... Rm199 sekotak ..(Semenanjung)
                 Rm201 (Sabah/Sarawak)
Kandungan.... 30 sachets

PhytoScience Double Stemcell....Promosi

Bismillahirohmanirohim...




Assalamualaikum buat pelanggan dan pengunjung blog akak...

Hari ini akak nak update produk terbaru di 'Kedai Online' akak...

Produk ini sedang meletop2 di pasaran... ianya dipercayai dapt memperbaiki kesihatan tubuh badan menjadikan tubuh dan wajah awet muda kerana ianya memperbaiki sel2 yang telah rosak...

Jom baca tentang Double Stemcell ini...




















Semua peringkat usia boleh makan....


- Bayi, Kanak2, Lelaki n Wanita...
- Wanita mengandung
- Wanita melahirkan anak
- Wanita menyusukan anak




Jom sms/pm/whatsapp akak untuk dpatkan harga terbaik bukan rm100... bukan rm90...bukan rm80...bukan bukan..bukan

Nak tau ...whatssapp akak..0192480868


 

iBeauty Crystal Stemcell Collagen

CRYSTAL STEMCELL COLLAGEN - IBEAUTY




1 box ade 20 sachet untuk 1 bulan...10 hari pertama kena minum setiap hari. Sebab nak nampakkan perubahan selepas kandungan collagen bertambah dalam badan.Selepas tu cuma minum selang seli sahaja.
Jangan risau tentang result sebab produk yang hebat ni menggunakan stemcell original dari negara Swiss (ada logo Swiss dekat box) Kami menggunakan collagen yang mahal serta collagen yang tinggi untuk setiap sachet.






Minum iBeauty hari2 muka main glowing... kulit wajah menjadi lebih bersih cerah dan anjal... iBeauty menjadikan kulit wajah lebih glowing...tak perlu makeup tebal2 untuk keluar rumah.

Pencerahan kulit sehingga 10 tona lebih cerah

Kebaikkan IBeauty Crystal StemCell Colagen :

✔ Mencerahkan kulit (kulit muka & seluruh anggota badan)
✔ Melembapkan kulit
✔ Menghilangkan kekusaman
✔ 1001 khasiat untuk dalaman & luaran



Hanya RM149.00 untuk wajah bersih berseri dan glowing....


SMS/WHATSAPP .... 0192480868

Selasa

Pati Herba Madu... Testimoni

Bismillahirohmanirohim

Assalamualaikum....

Antara testimoni2 dari pelanggan Pati Herba Madu yang amat berpuashati dengan keberkesanan pati tersebut...Alhamdulillah.. kita cuma berusaha... hanya ALLAH yang menyembuhkan....


 





 


 

Ahad

IBeauty Crystal Collagen

# Jeragat berlaku kerana kulit kekurangan COLLAGEN dan juga disebabkan faktor persekitaran dan cuaca, Pendedahan kulit yang terlalu kerap dibawah pancaran matahari juga menyebabkan kulit kadangkala terkena pancaran sinar UV yang tidak baik untuk kulit.
Kini ada penyelesaian untuk masalah anda.>>

=============
CRYSTAL PHYTOSTEMCELL
=============
Menghilangkan JERAGAT & JERAWAT
Mengembalikan KETEGANGAN KULIT
Mencerahkan kulit sehingga TONA KULIT lebih cerah
Mengurangkan KULIT KUSAM
Melindungi kulit dari SINARAN UV
======
HARGA
======
>> RM149 (Semenanjung) <<
>> RM159 (Sabah/Sarawak) <<
Sms ...whatssapp akak 0192480868







 




 

Rabu

iBEAUTY CRYSTAL .. Stemcell Collagen

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum.....


40an KINI BUKAN ANCAMAN MALAH lebih CERAH, GLOWING makin MANTAP ??
--------------
Apa yang membuat WANITA RISAU?
✔ Suami mula menjeling wanita muda!
✔ Kulit kusam nampak BERDAKI!
✔ Tangan kasar dan berkedut!
✔ Tergugat dengan wanita lebih muda!
✔ Badan yang berlemak2!
✔ Gangguan hormon serta bau badan!


Dah cuba banyak suppliment tapi tak menjadi ?
Supplimen pencerah No.1 Asia kini menjadi sebutan disebabkan kesan menakjubkan dalam hanya 1 kotak. Gabungan stemcell original dari SWISS, marin kolagen dari Jepun, L-Gluthathione dan Vitamin C. Formula dari pengasas yang mampu menjadikan kulit putih bersih tanpa cela serta memudakan dan melangsingkan badan anda,
Dengan pengamalan selama 7 hari sahaja, anda dapat melihat kesan produk kami iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU dan LICIN !!


KEBAIKAN IBEAUTY CRYSTAL :

✔ Terbukti mampu mengembalikan KEANJALAN kulit dan kelihatan lebih muda!
✔ Terbukti berkesan MENCERAHKAN kulit sehingga 10 Tona lebih cerah!
✔ membantu mengurangkan sekaligus menyelesaikan KEKUSAMAN kulit!
✔ 100% membantu pertumbuhan SEL KULIT yang baru!
✔ Atasi senggugut / buasir dalam masa kurang dari 3 hari!
✔ melembabkan kulit wajah sekaligus menghilangkan JERAWAT, PARUT & JERAGAT!
✔ MENGANJALKAN KULIT 80% LEBIH CEPAT dari suntikan Vitamin C!
✔ Mencegah & merawat penyakit kanser dan lain2 penyakit KRONIK!
✔ PRODUK stem cell paling berkualiti yg diimport dari SWITZERLAND!
✔ Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!
✔ BONUS! Bentuk wajah kelihatan RUNCING!
✔ Merendahkan PARAS KOLESTROL ke TAHAP IDEAL!
✔ Peningkatan METABOLIK & SISTEM IMUNISASI badan!
✔ PENURUNAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU TANPA PERLU BERLAPAR!
✔ BERTENAGA sepanjang hari dengan 1 SACHET sahaja!
✔ Mengatasi masalah MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT SENDI dan lain2!
✔ Pertambahan SUSU BADAN secara OPTIMUM bagi ibu2 menyusu!
✔ Bebas JERAGAT, JERAWAT, TOMPOK HITAM & ANTI PENUAAN


====================================
HARGA SEKOTAK : RM149 (SEM) / RM159 (SS)