Kak Anie JRM / Anie Online Beauty Shoppe

Jom Klik...

Khamis

Inai Original Saudia BIN AFIF



Assalamualaikum... salam buat pengunjung blok Anie Online Beauty Shoppe

Pada yang suka berinai dan inginkan inai yang mudah dan cepat merahnya... kini Inai Rani Saudia Original dah ada stok

Pada yang ingin mendapatkan inai ini acik cuma ada stok utk tiub kecil...

Sila WhatsApp acik... 0192480868




Isnin

SIDRACARE SHOWER GEL ... Penawar Untuk Penyakit Mistik Sihir dan Saka


Assalamualaikum.... new produk in the house..

SIDRACARE SHOWEL GEL...

Dengan niat ingin membantu mereka yg bermasalah...maka akak bawa masuk produk ini ke dalam Anie Online Beauty Shoppe...

Dirumus dan dihasilkan oleh mereka yg arif dalam perubatan Islam...

Insyaa Allah dpt membantu...

Sms/Whatsapp. ..0192480868

KENALI SIAPA KAMI ...

✔Kami adalah perawat gabungan daripada keluaran Darus Syifa', dan Perubatan Nur Ariffin.

✔Alhamdulillah, kami sudah lebih 8 tahun 'bergelumang' di dalam dunia perubatan. Bermula pada tahun 2008-2016.

✔Kami telah merawat ramai pesakit yang berbeza latar belakang dan agama.

✔Dengan berbekalkan amalan bersanad, dan ijazah zikir daripada ayat Al-Quran dan Hadith , kami telah membantu pesakit-pesakit yang mengalami masalah gangguan mistik, tidak kira sihir, saka, santau, kena sampuk, tumpangan, dan macam-macam.

--> KENAPA SIDRACARE-BIDARA SHOWER GEL ?

✔ Alternatif rawatan pantas masalah mistik. Kesan selepas digunakan.
✔ Penawar mujarab sihir, saka & santau.

Sekarang kami banyak gunakan Sidracare - Bidara Shower Gel untuk merawat masalah pesakit..sangat mudah dan berkesan.
 
Insya Allah... semua yang kita lakukan adalah sebagai salah satu ikhtiar... tp yang menyembuhkan adalah hak ALLAH....
 
 


 

STEVIA - Penawar Diabetes

Assalamualaikum. ..
Jom berubah...
Amalkan..insyallah dpt mencegah penyakit2 yang membahayakan...
Sudah sampai masanya untuk anda bertuka dari GULA yang memudaratkan kepada Pemanis STEVIA
Sms/whatsapp /pm...0192480868
Kita mmeng tidak menyedari bahawa...
Purata pengambilan gula pasir dalam rutin seharian kita telah melebihi +- 220gram (>25 sudu teh gula ) termasuk gula dlm makanan dan kuih muih...
Anda berpotensi mengidap Diebetes
kerana tubuh manusia hanya memerlukan tidak lebih 5 sudu teh gula pasir setiap hari
Kebaikan pemanis stevia
...mengimbangi kandungan gula dlm
badan
...menurunkan kadar gula dlm.
darah , sesuai utk pesakit.
diabetes.dan hypolycemia
...melawaskan pembuangan air.
kencing
...meningkatkan tenaga dalam badan
...membantu sistem penghadaman
makanan
...membantu mereka yg mengalami
masalah insomnia
...berupaya mengawal berat badan
(obesiti)
...mengurangkan masalah
keradangan dan banyak lagi


JOM SMS /PM/WHATSAPP ... 0192480868



Selasa

Pati Herba Madu... Testimoni

Bismillahirohmanirohim

Assalamualaikum....

Antara testimoni2 dari pelanggan Pati Herba Madu yang amat berpuashati dengan keberkesanan pati tersebut...Alhamdulillah.. kita cuma berusaha... hanya ALLAH yang menyembuhkan....


 





 


 

Jumaat

PATI HERBA MADU...Penawar Masalah Jantung dan Kolesterol

Bismillahirohmanirohim
Assalamualaikum. ...
Seperti entry akak yg lepas...akak nak kongsi lagi testimoni Pati Herba Madu yg kini sedang meningkat permintaannya...
Alhamdulillah akak rasa gembira bila ada customer yg mengulang pembelian lagi dgn akak... kerana keberkesanan nya...
Kita berusaha dan Allah jua yg menyembuhkan...
Semoga mereka yg membeli dan mengamalkan produk kesihatan ini akan beroleh kesihatan yg lebih baik....Aameen


Khamis

PUTIK TELAGA DARA & ROYAL V... JAMU RATU MALAYA

Assalamualaikum...

Nak update produk2 terbaru Jamu Ratu Malaya... Khas untuk kaum wanita bagi memperbaiki hubungan intim bersama suami

Untuk menjadikan kehidupan bersuami isteri bertambah nikmat dan bahagia...

Bagi isteri2 diluar sana...jangan pandang ringan tentang kesihatan dalaman wanita... kerana kalau memandang remeh perkara tersebut takut suami akan cepat jemu kerana sudah hilang kenikmatan hidup bersama...

Produk terbaru...

Putik Telaga Dara...

Putik Telaga Dara ( PTD) RM 19.90. Dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya mengandungi bahan anti septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria . Bau semulajdi herbanya menyegarkan untuk tempoh masa yg lama. Tambahan Nano dan bahan kolagen memudahkan kesannya untuk merawat jauh kedalam kulit vagina yang sangat sensitif. Wanita semakin berusia bentuk vagina menjadi tidak cantik dan kendur . Kebaikan Putik Telaga Dara dapat mengembalikan ketengangan kulit vagina wanita berusia..!! Dan banyak lagi kebaikannya INSYAALLAH Antaranya ialah :

IA MENEGANGKAN STRUKTUR KULIT VAGINA .

Mengetatkan bahagian luaran .
Mencantikan kembali bentuk vagina
Menghilangkan kegatalan akibat keputihan
Menghilangkan kulat, bakteria, dan fungus
Menghilangkan bau yg tidak enak
Mengawal keputihan
Sangat baik di amalkan 10 minit sebelum hubungan sex
Sangat selesa dan segar dipakai semasa datang haid
Selamat untuk wanita hamil yg banyak keputihan
Merawat luka dengan cepat wanita selepas bersalin
Sesuai untuk wanita di malam pengantin
Tahan lama kesegarannya .
Pekat dan menjimatkan
Kuasa Nano yg sihat efektif
Kualiti berbeza dengan produk lain dipasaran.

Ingin dapatkan produk ni... boleh je sms atau whatssapp dan pm akak..0192480868


Satu lagi produk yang tip top untuk wanita berkahwin ialah ROYAL V


ROYAL V adalah seperti Jus Persis Dara yang telah pun diperhebatkan lagi  

Untuk khasiat yang begitu baik... harga amat berpatutan...

Sila sms atau whatssapp akak... 0192480868









Rabu

PATI HERBA MADU .. Menurunkan Kolesterol Anda

KOLESTEROL Anda TINGGI??
Turunkan Bacaan Kolesterol dalam masa 2 MINGGU.
GEMPAR!!!! PERUBATAN ALTERNATIF YANG HANGAT DIPERKATAKAN.
Pati HerbaMadu gabungan 5 dalam 1 adalah penyelesaiannya.
Diperbuat daripada bahan-bahan Asli tanpa pengawet.
Ramai yang telah berjaya turunkan bacaan kolesterol.
Pati HerbaMadu gabungan Madu Asli, Jus Lemon Asli,
Halia, Bawang putih segar dan Cuka Epal sudah terbukti
sebagai penawar kepada masalah kolesterol.
Anda pasti terkejut melihat kesannya.
>>Khasiat Pati HerbaMadu<<
✔Menurunkan Kadar Kolesterol Dalam Darah
✔Membersihkan Salur Darah Yang Tersumbat
✔Membuang Angin Dalam Badan
✔Melawaskan perut
✔Melancarkan Perjalanan Darah
✔Amat Sesuai Untuk Mereka Yang Mengalami Keletihan
✔Membuang Kahak Dalam Kerongkong
✔Melancarkan Process Pembuangan
✔Membantu Melegakan Sakit Kepala dan Sakit Badan
✔Mencairkan Lemak
✔Jika Diambil Berterusan Boleh Menurunkan Berat Badan
Bertindak sekarang untuk turunkan masalah Kolesterol Anda
Pilih bahan asli sebagai ubat alternatif.
Harga Semenanjung RM69 Sabah/Sarawak RM79
>> POS percuma <<
250ML>> sebotol sudah menampakkan kesan
Diminum 1 sudu pagi dan malam.
Kelebihan Pati HerbaMadu
✔DiKeluarkan di kilang GMP
✔kilang menjadi Ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia
✔Produk Muslim Bumiputera
✔100% dari bahan asli dan tanpa pengawet

Sms/whatssapp akak  0192480868



Selasa

Promosi Terbaru JAMU RATU MALAYA

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum...

Ingin memaklumkan pada pengunjung2 blog akak....

Jamu Ratu Malaya sedang melanjutkan promosi produk mengikut tarikh2 yang dipaparkan...

Jangan berlengah... sila sms/pm/whatssApp akak... 0192480868





Testimoni dari pengguna Jamu Ratu Malaya...





Puan Marisa kurus dengan menggunakan produk JRM iaitu :

1-Persis dara
2-Janda langsing
3-Hot melong
4- Dietry NT kolestrol


SELAMA hammpir 2 tahun kini bentuk badan puan marisa sangat cantik dan anggun.. jika puan marisa boleh kenapa tidak anda ??




Jumaat

BELLYNA HOT GLOW & SLIM COFFEE...

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum....

Lagi satu produk BELLYNA yang sedang hangat,..BELLYNA NOT & GLOW SLIM COFFEE...




 



Ramuan yang ada dalam BELLYNA Hot & Glow Slim Coffee :-

# GARCINIA CAMBOGIA,
# L-CARTININE,
# SERBUK MUTIARA,
# VITAMIN C,
# GLUTA,
# COLAGEN


 


Aloe vera memang terkenal dengan perbagai kelebihan...antaranya :-

1. menghentikan pertumbuhan tumor
2. merendahkan kadar kolesterol
3. memperbaiki sel darah
4. menambah oksigen di dalam darah
5. menghalang penyakit kidney stone dan kesan kafein dari kopi dan teh
6. memberi keseimbangan asid/alkali di dalam badan
7. menyembuhkan penyakit ulser, sistem penghadaman
8. mengurangkan tekanan darah tinggi dengan merawat punca, bukan hanya simtom
9. menambah mineral, vitamin, enzim dan nutrien di dalam badan
10. mempercepatkan sembuh dari kesan melecur, terbakar
11. merawat luka sehingga tidak meninggalkan parut
12. menggantikan first aid kit (peti pertolongan cemas), berfungsi sebagai bandage kerana ia bersifat anti-bakteria
13. menghentikan kanser colon
14. sebagai pelincir salur perkumuhan
15. menghilangkan buasir
16. meneutralkan gula di dalam darah
17. memelihara buah pinggang dari penyakit
18. menghalang jangkitan
19. memberi keseimbangan elektrolit seperti minuman tenaga
20. memelihara muka, kulit dan membaiki sel yang rosak
21. menguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi)



Antara testimoni  HOT & GLOW SLIM COFFEE... :- 









 Harga  pasaran :  RM138  / RM148 (Sabah dan Sarawak)

Harga termasuk pos... 





Khamis

BELLYNA HOT LADY SECRET ...

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum...

Ini adalah produk BELLYNA yang sedang HOT...

HOT LADY SECRET...

Kenapa HOT..?

BELLYNA HOT LADY SECRET adalah untuk semua wanita bagi menjaga aset dalaman .. . jangan luaran meletopssss kat dalam hancussssss...

Kesan  paling nyata , anda kembali bertenaga, sudah pulih daripada kekurangan nafsu .. si suami pasti melekat..jarang  nak keluar rumah sangat..





Khasiat BELLYNA HOT LADY SECRET
 
--> Menyihatkan dan menyegarkan badan setelah penat bekerja
--> Campuran KOPI ARABICA dan herba semulajadi akar kayu untuk memantapkan kesihatan dalaman, mengekalkan & mengembalikan keperawanan wanita luar dan dalam.
--> Mengurangkan risiko penyakit kencing manis, penyakit jantung, penyakit Parkinson, sirosis hati dan juga Alzheimer.
--> Mengurangkan kelesuan badan dan memberikan tenaga bagi yang bekerja seharian.
--> Mengurangkan tekanan dan menstabilkan darah.
--> Memberi ketenangan minda dan kecerdasan otak
--> Sesuai bagi semua golongan wanita
--> *tiada kesan sampingan*
--> (perhatian bagi ibu2 yang mengandung dan kanak2 tidak di galakan minum BELLYNA HOT LADY SECRET)
--> Pelajar disarankan untuk minum BELLYNA HOT LADY SECRET kerana sangat bagus untuk kesihatan dan bagi sesiapa yang mahu berjaga malam



 Antara khasiat BELLYNA HOT LADY SECRET :


- Mampu menghilangkan sakit pinggang, letih, haid tidak lancar dan kebas kaki dan tangan (kesemutan).
- Melancarkan haid, awet muda, menghilangkan keputihan, menghilangkan sakit pinggang dan keletihan, mengecilkan rahim, meningkatkan kekuatan tulang, melancarkan pembuangan air kecil dan memperhalusi kulit.
- Mengecutkan rahim untuk perempuan yang baru lepas bersalin.
- Mengekalkan kesemua ciri-ciri seksual wanita.
- Mengekalkan kesihatan badan wanita.
- Anti sindrom menopause.
- Menegangkan payudara.
- Melegakan simpton menopause.
- Menegang dan mencantikkan kulit.
- Bersifat anti penuaan dan mengekalkan keremajaan wanita.
- Merangsang peredaran darah.
- Meningkatkan ingatan.






Hanya dengan 1 cawan sehari mampu merasakan kelainannya dlm seminggu ... Insyaa Allah...




Antara Testimoni hot pengguna kopi BELLYNA HOT LADY SECRET....

Ingin dptkan BELLYNA HOT... sila sms/pm/whatssapp akak ....0192480868

Harga :  RM35 untuk 1 pek (10 sachets)
             RM65 untuk 2 pek
             RM80 untuk 3 pek